logo small

Waar zal Tricks & Beats in maart optreden?

optreden tricks & beats

Deze maand heb ik weer veel leuke optredens in de planning staan. Laten we beginnen met het eerste optreden in mijn woonplaats, Alkmaar.

Optreden bij De Dieu

De meeste mensen uit Alkmaar kennen dit gebouw wel in de Langestraat. Huize Egmont aan de Langestraat.

Het gebouw wordt ook wel Huize De Dieu genoemd, omdat het in 1742-1745 werd gebouwd voor Carel de Dieu (1700-1789). Architect Jean Coulon ontwierp voor De Dieu een huis in de zogenaamde Lodewijk XIV-stijl. Dat was een bepaalde stroming in barokke architectuur die, zoals de naam al zegt, teruggreep op de bouwwerken uit de tijd van de Zonnekoning Lodewijk XIV.

Rococo woonhuis (1742-1745), ontworpen door Jean Coulon voor burgemeester Carel de Dieu. Tijdens de Brits-Russische inval in 1799 eerst hoofdkwartier van generaal Deandels, bevelhebber van de eerste Bataafse divisie, daarna van de Hertog van York, opperbevelhebber van het Brits-Russische leger.

huize de dieu

Na dit optreden bij deze prachtige locatie ga ik meteen door naar mijn volgende optreden in Dordrecht.

Optreden voor stichting High Five, Dordrecht

High Five Foundation is er voor kinderen van 4 t/m 16 jaar van wie de ouders zijn aangesloten bij de voedselbank. Voor veel kinderen is dit de keiharde realiteit. Met 5 projecten per jaar wil de stichting deze kinderen onbezorgd laten genieten.

Dat doen wij door de kinderen mee te nemen naar de dierentuin, pretpark of ander evenement. Maar liefst 100% van uw gift komt rechtstreeks ten goede aan de kinderen. En het resultaat is prachtig. Onbezorgd genieten. Voor meer informatie over de stichting klik je hier.

Optreden bij landgoed Duin & Kruidberg

Mijn volgende optreden is bij het prachtige landgoed Duin & Kruidberg.  Ik zal hier mijn goochelkunsten vertonen voor een bedrijfsfeest van een internationaal IT bedrijf. Hierbij wat informatie over de geschiedenis van deze locatie.

Toen in de 17e eeuw de republiek Nederland een enorm grote groei zowel op economisch als op cultureel vlak doormaakte, ontvluchtten veel welgestelde Amsterdammers de stad. Dit kwam vooral omdat de grachten wel riolen leken en met name in de zomer de stank bijna niet te verdragen was.

Diegene die het zich konden veroorloven, trokken zich terug op een buitenplaats. In die tijd ‘rust-plaetse’ genoemd. Een ‘rust-plaetse’ bestond meestal uit een aantal vaste onderdelen, namelijk: een landhuis met sier- en/ of moestuinen, een boomgaard, een koetshuis met stallen, schuren, een orangerie en een boerderij.

Favoriete streken voor ‘rust-plaetse’ waren gelegen aan wateren zoals de Vecht en de Amstel of nabij heuvelachtige landschappen zoals het Gooi of Kennemerland. Met name de streek rond Haarlem, Velsen, Zandvoort en Santpoort was populair bij de gefortuneerde Amsterdammers. Ook Landgoed Duin en Berg met het aangrenzende Landgoed Kruidberg waren erg in trek.

Optreden bij Harbour Club, Amsterdam

Dit is niet zomaar een optreden in de Harbour Club, maar een hele speciale gelegenheid. Ik mag namelijk goochelen voor de Nederlandse sporters van de Olympische Spelen. Dit beloofd een erg leuk optreden te worden en ik kan niet wachten deze mensen te verwonderen met mijn nieuwe goocheltrucs! Om alvast een voorproefje te zien van de goocheltrucs die ik zal doen deze avond kun je hier klikken.

harbour club amsterdam

Optreden bij Hotel van Oranje

In deze maand  kom ik bij de ene na andere mooie locatie. Een van deze mooie locaties is Hotel van Oranje!  Ik mag hier mijn Magic skills showen tijdens het grote bedrijfsfeest van CRH.

CRH is een toonaangevende wereldwijde bouwmaterialengroep, met circa 87.000 medewerkers verspreid over circa 3.800 operationele locaties in 31 landen wereldwijd.

Met een marktwaarde van ca. 27 miljard euro is CRH het grootste bouwmaterialenbedrijf in Noord-Amerika en de tweede grootste wereldwijd. De groep heeft leidersposities in Europa en gevestigde strategische posities in de opkomende economische regio’s van Azië en Zuid-Amerika.

CRH is toegewijd aan het verbeteren van de gebouwde omgeving door de levering van superieure materialen en producten voor de bouw en het onderhoud van infrastructuur, woningbouw en commerciële projecten.

CRH, een Fortune 500-bedrijf, is een bestanddeel van de FTSE 100-index, de EURO STOXX 50-index en de ISEQ 20. De Amerikaanse deposito-aandelen van CRH zijn genoteerd op de NYSE.

Optreden bij Blue Industry, Den Bosch

Blue Industry is een Nederlands kledingmerk dat zich richt op de jonge & stoere man. De kleding van Blue Industry heeft een clean uiterlijk, welke perfect past bij de populaire kledingstijl Smart Casual.

Smart Casual staat voor comfortabel en netjes. Neem bijvoorbeeld een mooie chino met een overhemd en een trendy colbert. Blue Industry kan elk moment van de dag, voor elke gelegenheid gedragen worden.

Zelf treed ik vaak op in de kleding van Blue Industry. Deze kleding is ideaal voor mij omdat bijna de hele collectie van stretch materiaal is gemaakt. Aangezien ik vaak in de sportschool te vinden ben is dit erg geschikt voor mijn postuur, buiten het feit dat het super stylish kleding is.

Ik ben uitgenodigd om te goochelen in de kleding winkel van Blue Industry in Den Bosch. Dit zal optreden zal waarschijnlijk plaatsvinden op 25 maart 2018. Ben je in de buurt die dag, kom dan gerust langs om te kijken naar mijn Goocheltrucs of ga lekker shoppen in deze gezellige winkel!

optreden blue industry
Foto van mijn Blue Industry kleding.

Zoals je gelezen hebt word dit weer een geweldige maand voor mij met veel afwisselende optredens. Ben je door het lezen van dit artikel ook enthousiast geworden en wil je mij voor jouw eigen feest huren? Vraag dan hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen