logo small

Goochelen in Michelin sterren restaurants 2023

Waar moet je op letten bij het kiezen van een geschikte Goochelaar?

Het is belangrijk om een professionele Goochelaar te kiezen die ervaring heeft met optreden op deze locaties en om te overleggen met het restaurant over de beste manier om de goochelaar in te zetten. Het organiseren van een evenement voor een Michelin sterren restaurant kan een uitdaging zijn. 

Het kan lastig zijn om te beslissen welke elementen toe te voegen om de ervaring van de gasten te verbeteren en ze een onvergetelijke avond te bezorgen. Een goochelaar inhuren is een geweldige manier om een bijzondere toevoeging te maken aan het evenement.

Goochelen is niet alleen voor kinderfeestjes. Een professionele goochelaar kan op verschillende manieren de avond bij een Michelin sterren restaurant verbeteren. 

Zo kan de goochelaar bijvoorbeeld tussen de gangen door optreden en de gasten vermaken terwijl ze wachten op het volgende gerecht. Een goede goochelaar zal ervoor zorgen dat de gasten zich betrokken voelen bij het optreden en dat ze bij elke truc verbaasd staan.

Een ander voordeel van een goochelaar inhuren voor een Michelin sterren restaurant is dat het kan zorgen voor een unieke en onvergetelijke ervaring. Gasten zullen niet snel vergeten dat ze op een avond een goochelaar hebben gezien in het restaurant. 

Het kan ook helpen om de reputatie van het restaurant te verbeteren, omdat het laten zien dat het restaurant aandacht besteedt aan de kleine details en er alles aan doet om de gasten een bijzondere ervaring te bieden. Bij het inhuren van een goochelaar voor een Michelin sterren restaurant is het belangrijk om een professional te kiezen die ervaring heeft met optreden in dit soort locaties. 

De goochelaar moet in staat zijn om zich aan te passen aan de omgeving en de sfeer van het restaurant. Het is ook belangrijk om te overleggen met het restaurant over de beste manier om de goochelaar in te zetten tijdens het evenement.

Al met al kan het inhuren van een goochelaar voor een Michelin sterren restaurant een geweldige manier zijn om de avond van de gasten te verbeteren en een onvergetelijke ervaring te bieden. Het toevoegen van een extra element aan de avond kan het restaurant helpen om zich te onderscheiden van andere restaurants en de reputatie te verbeteren. 

Het is belangrijk om een professional te kiezen die ervaring heeft met optreden op deze locaties en om te overleggen met het restaurant over de beste manier om de goochelaar in te zetten.

mg 4457 jpg
Goochelen in Michelin sterren restaurants 2023 3

Restaurant de Lindehof

Restaurant De Lindehof is een bekend en geliefd restaurant in het Nederlandse dorpje Nuenen, gelegen in de provincie Noord-Brabant. Het restaurant is opgericht in 1995 door TOP chef-kok Soenil Bahadoer. De Lindehof staat bekend om de combinatie van de Franse en Aziatische keuken en is daarom ook bekroond met twee Michelinsterren.

Bij binnenkomst in het restaurant valt direct de stijlvolle en elegante inrichting op. Het interieur is strak en modern, maar toch warm en gezellig. De gasten worden hartelijk ontvangen door het personeel, dat altijd klaarstaat om advies te geven over de gerechten en bijpassende wijnen.

Dan is het tijd om te genieten van de gerechten. Chef-kok Soenil Bahadoer is opgegroeid in Suriname en heeft daardoor een passie voor kruiden en specerijen. Hij gebruikt deze kruiden en specerijen dan ook in zijn gerechten, wat zorgt voor een unieke en smaakvolle combinatie. Zo vind je bijvoorbeeld een gerecht met Indonesische rendang en een Franse saus op de kaart.

De gerechten worden op prachtige borden geserveerd en zijn ware kunstwerken om te zien. De smaken zijn subtiel en verfijnd, maar toch krachtig en verrassend. Het menu wisselt regelmatig en er wordt gewerkt met seizoensproducten.

Naast het culinaire hoogstandje is ook de service van het restaurant indrukwekkend. Het personeel is zeer attent en gastvrij en zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt. De wijnen worden door de sommelier met zorg uitgezocht en passen perfect bij de gerechten.

Kortom, Restaurant De Lindehof is een absolute aanrader voor de fijnproever. Het is een restaurant waar je niet alleen komt om lekker te eten, maar ook om te genieten van de sfeer en gastvrijheid. De twee Michelinsterren zijn dan ook meer dan verdiend en maken De Lindehof tot een van de beste restaurants van Nederland.

578A1565
Goochelen in Michelin sterren restaurants 2023 4

Goochelaar Kariem mocht optreden in restaurant de Lindehof

In december 2021 mocht professioneel Goochelaar Kariem beter bekend als Tricks and Beats optreden in het bekende Michelin sterren restaurant. Het was een besloten diner voor 10 gasten en Kariem mocht de gasten verwonderen met zijn goocheltrucs.

Zo was het voor de heren niet alleen een smaakbeleving, maar ook een magische avond die ze nooit meer zullen vergeten!

Ben je benieuwd geworden hoe ook jouw restaurant naar een nog hoger niveau getild kan worden met de magie van Kariem? Vraag dan nu een offerte aan!

Share:

More Posts

magie van interactie

De magie van interactie

Als goochelaar weet ik als geen ander dat interactie met het publiek essentieel is voor een succesvolle show. Het creëert niet alleen een positieve sfeer,

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen