logo small

Kariem mag Beatboxen voor Snoop Dogg

Snoop Dogg x Tricksandbeats

Als je mij volgt op Instagram & Facebook heb je het waarschijnlijk al voorbij zien komen… Op 19 september 2023 heb ik Snoop Dogg mogen ontmoeten voorafgaand aan zijn concert in Ahoy, Rotterdam. 

Meet & Greet

Toen ik aan het scrollen was op Instagram op 16 september zag ik een advertentie voorbij komen dat Snoop Dogg zou komen optreden in Ahoy, Rotterdam op 19-0-2023. Ik ben een groot fan van Snoop, dus toen ik dit zag had ik meteen actie ondernomen en kaartjes besteld om samen met mijn vriendin naar het concert te gaan. Toen ik de kaarten had besteld zag ik ook een extra optie om een meet & greet te doen met Snoop Dogg. Er stond verder geen informatie bij hoe lang het zou duren, waar het zou zijn en of het voor of na het concert zou zijn. Aangezien dit een unieke kans was en het niet gebruikelijk is dat Snoop Dogg zomaar kunt ontmoeten heb ik de gok gewaagd en toch maar betaald voor de Meet & Greet.

Op de dag van het concert maakte ik me een beetje zorgen, want ik had nog steeds geen duidelijkheid of informatie gekregen over de Meet & Greet terwijl ik er wel flink veel geld voor had betaald. Uiteindelijk een paar uur voor het concert krijg ik een e-mail met een hele lijst aan instructies zoals hieronder:

– Je moet je handen ontsmetten voordat je Snoop ontmoet

– Als je tekenen van ziekte vertoont, is het aan het oordeel van ons team om je de toegang te ontzeggen

– Gasten die merkbaar dronken zijn wordt de Meet & Greet geweigerd

– Raak Snoop alleen aan als hij het initiatief neemt

– Leg je arm niet over zijn schouder, anders word je onmiddellijk naar buiten begeleid

– Vraag niet om handtekeningen

– Vraag niet om selfies – we zullen je telefoon gebruiken om foto’s voor je te maken

– Alle tassen, mobiele telefoons en andere accessoires moeten worden achtergelaten op een tafel voordat je naar Snoop loopt

– Gesprekken moeten tot een minimum worden beperkt – dit is niet het moment om een volledig levensverhaal te delen.

Eventuele aanvullende regels worden persoonlijk doorgenomen voorafgaand aan je Meet & Greet met Snoop. Het niet naleven op welke manier dan ook zal resulteren in uw onmiddellijke verwijdering van het evenement zonder restitutie.

Snoop Dogg x Tricksandbeats
Foto: Jordi Sloots

Daar ging mijn plan… dacht ik, want ik had in gedachten om voor Snoop te goochelen en te beatboxen. Er waren een kleine groep mensen zo rond de 15 personen, waarvan het grootste deel van de pers was ook nog. Het management was super streng en je moest je telefoon afstaan en dan maakte zij een foto voor je om vervolgens meteen weer naar buiten te lopen. Deed je dat niet, dan werd je Ahoy uit gegooid door de uitsmijters van Snoop zonder dat je het concert kon bijwonen. Het idee van Tricks and Beats was dus niet mogelijk, maar toch gaf ik mij niet zo snel gewonnen, dus ik vroeg of ik ipv een foto een video mocht. Dat mocht wel, maar dan kreeg je geen foto’s, want je kreeg max. 10 sec met Snoop, dus je moest kiezen tussen foto of video. Nu zag ik dat er pers aanwezig was met goede camera’s, dus ik vroeg meteen of iemand van de pers een foto van mij wilde maken van een afstand. Gelukkig waren ze zo aardig dat ze dat wilden doen, dus hierboven het resultaat!

Ik was super zenuwachtig maar nu was het mijn beurt, dus gaf mijn telefoon aan het management en vroeg om een video. Ik liep naar Snoop toe en hij was super chill toen ik hem zei dat ik een beatbox voor hem wilde doen. En niet zomaar een beatbox, maar zijn eigen: Drop it like it’s hot.

Je kunt op Instagram zien in de video hier hoe het eraan toeging of hieronder.

Share:

More Posts

magie van interactie

De magie van interactie

Als goochelaar weet ik als geen ander dat interactie met het publiek essentieel is voor een succesvolle show. Het creëert niet alleen een positieve sfeer,

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen