logo small

Bedrijfsfeest? hier zijn 4 toffe ideeën voor jouw feest!

Je bent van plan een bedrijfsfeest te geven en wilt graag je werknemers verassen met iets leuks. In dit artikel geef ik je 4 toffe ideeën voor jouw feest! Er zijn veel dingen waaruit je kunt kiezen wanneer je een feest gaat geven, maar wat vinden de meeste werknemers nu echt leuk om te doen of te zien tijdens een feest? Uit mijn ervaring doen deze 4 ideeën hieronder het erg goed tijdens een feest! Jouw werknemers komen opnieuw in contact met elkaar en zullen nog weken napraten over het feest.

1# Goochelaar huren voor jouw bedrijfsfeest

Een goochelaar huren is altijd een leuk idee! Iedereen vind het leuk om even te ontsnappen uit het dagelijks leven en magie te ervaren van dichtbij. Kariem is als goochelaar gespecialiseerd in Close-up Magic. Rondlopend tussen het publiek vertoont Kariem de meest bizarre magische wonderen, op enkele centimeters afstand. Omdat deze vorm van goochelen tussen het publiek plaatsvindt, ontstaat er een gezellige, persoonlijke en magische sfeer. Deze vorm van goochelen is erg interactief. Iedereen wordt ook daadwerkelijk bij het optreden betrokken en maakt direct onderdeel uit van de show. Of het dansende jongeren zijn, een diner setting of een staande receptie… Kariem past zich aan op iedere locatie en laat jouw gasten met verbazing en grote verwondering achter.

2# Beatboxer huren voor jouw bedrijfsfeest

Een Beatboxer huren is misschien niet het eerste waar je aan zult denken bij een bedrijfsfeest. Wat is Beatboxen eigenlijk?Beatboxen is geluiden imiteren & muziek maken met je mond. Ook wel vocale percussie genoemd. Beatboxer Kariem is de eerste Beatboxende Goochelaar van Nederland en onderscheid zich hierin van alle andere beatboxers. Deze combinatie heeft hij ontwikkelt door jaren lang te oefenen en veel verschillende optredens te doen. Tijdens een Beatbox showcase laat Kariem horen waarom hij een van de beste beatboxers van Nederland is. Hij stond niet voor niets in de halve finale van Holland’s got Talent! Kariem heeft al in verschillende voorprogramma’s mogen optreden van onder andere:Ali-B, Diggy Dex & Yes-R. Met meer dan 4 geluiden tegelijk is het een waar spektakel om naar te kijken en te luisteren!

3# Workshop Goochelen voor jouw bedrijfsfeest

Een workshop Goochelen is een perfecte invulling van jouw bedrijfsfeest, want er ontstaat altijd een gezellige & relaxte sfeer. Kariem begint de workshop met een korte demonstratie en introductie over goochelen. We bespreken de verschillen tussen goochelaar/illusionist, bekende goochelaars, pluspunten & minpunten van het vak. Vervolgens word er dieper op het psychologische aspect in gegaan: framing, lichaamstaal, leiding nemen & presentatie. Wanneer jullie alle benodigde informatie is verstrekt, is het tijd om zelf de goochelkunst te leren! Je gaat aan de slag met verschillende beginners trucs. Het is niet allemaal zo makkelijk als het lijkt, maar zeker ook niet te moeilijk. Blijf jezelf maar ook de anderen verbazen. Uiteraard mag een kort optreden ook niet ontbreken aan het einde van de workshop. Jullie gaan elkaar de geleerde kunsten vertonen. Kortom, laat jullie betoveren tijdens deze bijzondere workshop vol magie!

4# Workshop Beatboxen voor jouw bedrijfsfeest

De workshop Beatboxen word de laatste tijd steeds populairder. Het is een workshop waarbij iedereen vrolijk, enthousiast & creatief mag zijn. Jullie krijgen eerst een introductie en korte beatbox showcase van Kariem te horen.
Daarna zijn jullie zelf aan de beurt en leer je zowel individueel als klassikaal de basis geluiden van het beatboxen.
Na het oefenen doen we een korte beatbox battle waarin ieder zijn basic beatbox skills laat horen! Dan gaan we verder met de gevorderde geluiden. Tot slot word de groep in kleinere groepen verdeeld en mogen jullie een eigen nummer kiezen als groepsopdracht. Na het oefenen gaan jullie per groep optreden en de beste groep wint een kleine prijs! De beatbox workshop word afgesloten met een vragenronde.

Samenvatting

Er zijn natuurlijk nog veel meer opties dan die in dit artikel beschreven zijn, maar met deze 4 ideeën zal elk bedrijfsfeest sowieso een succes zijn! Of je nu kiest voor een Goochelaar/Beatboxer of een optreden & workshop, succes is gegarandeerd! Graag hoor ik van je welke leuke ideeën jijzelf nog hebt. Laat hieronder een reactie achter!

goochelaar kariem bij bedrijfsfeest
bedrijfsfeest

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen