logo small

Jubileumfeest bedrijf, hier zijn 3 top ideeën !

Jubileumfeest ideeën

Binnenkort bestaat jullie bedrijf 10 jaar. Dit willen jullie graag vieren, maar wat zijn leuke ideeën voor het Jubileum?  In dit artikel geef ik je de top 3 ideeën om jullie Jubileumfeest onvergetelijk te maken!

Huur een tafel Goochelaar

Er zijn veel verschillende vormen van de Goochelkunst waaronder: Goochelaar, close-up goochelaar, illusionist, mentalist, mindreader etc. In essentie doen zij het allemaal goocheltrucs, maar een illusionist heeft grote trucs op een podium en een mentalist/mindreader doet trucs met “gedachten”. Zoals de naam al zegt doet een “tafel Goochelaar” trucs aan tafel. Omdat de trucs voor het publiek dichtbij plaatsvinden word het ook wel close-up goochelen genoemd. Deze Goochelaar zorgt ervoor dat iedereen de magie van dichtbij ervaart.

Waarom een Goochelaar huren?

Een Goochelaar huren tijdens jouw Jubileumfeest zorgt voor een onvergetelijke ervaring! Tijdens het jubileum ga je uiteraard lekker feesten met collega’s, maar het is super leuk om iets onverwachts te regelen voor het feest zoals een goochelaar. Een goochelaar zorgt ervoor dat de feest sfeer er meteen in zit. Een close-up Goochelaar verbind mensen met elkaar door hen samen een magisch moment te laten ervaren. Zo hebben de werknemers nog maanden iets om over na te praten. Ook zorgt een goochelaar ervoor dat er geen ongemakkelijke stiltes zullen vallen tussen collega’s tijdens het feest. Iedereen word bij het optreden betrokken, wat zorgt voor een goed teamverband. 

Jubileumfeest

Tafel Goochelaar Kariem

Kariem Ahmed behoort tot de top Goochelaars die Nederland rijk is. Wat maakt hem anders dan de rest? Kariem is niet alleen een vingervlugge, coole & magische verschijning om te zien, maar kan naast goochelen ook nog eens heel goed Beatboxen.

Zijn Tricks and Beats zijn van het hoogste niveau! Zo heeft hij oa. optredens gedaan in binnen & buitenland voor: KLM, Louis Vuitton, Google, Shell, ASUS etc.

Bekijk de video hieronder en overtuig jezelf! 

 

Huur een Beatboxer

Een Beatboxer huren is misschien niet het eerste waar je aan zult denken bij een Jubileumfeest. Wat is Beatboxen eigenlijk?Beatboxen is geluiden imiteren & muziek maken met je mond. Ook wel vocale percussie genoemd. Beatboxer Kariem is de eerste Beatboxende Goochelaar van Nederland en onderscheid zich hierin van alle andere beatboxers. Deze combinatie heeft hij ontwikkelt door jaren lang te oefenen en veel verschillende optredens te doen. Tijdens een Beatbox showcase laat Kariem horen waarom hij een van de beste beatboxers van Nederland is. Hij stond niet voor niets in de halve finale van Holland’s got Talent! Kariem heeft al in verschillende voorprogramma’s mogen optreden van onder andere:Ali-B, Diggy Dex & Yes-R. Met meer dan 4 geluiden tegelijk is het een waar spektakel om naar te kijken en te luisteren!

Workshop Goochelen of workshop Beatboxen

Goochelen

Iedereen wilt wel weten hoe een goochelaar zijn trucs doet zodat zij zelf ook anderen kunnen verbazen met een truc! Tijdens deze workshop leer je enkele basis trucs en principes van het goochelen waarmee je vele mensen zult verwonderen! Volgende keer als je bij een feestje bent zul jij de mensen kunnen verbazen en amuseren met jouw goocheltruc. Zo leer je een trucje met een vingerhoedje & elastiekje. Kleine voorwerpen die je altijd bij je kunt dragen zodat je overal mensen kunt betoveren met jouw goocheltruc.

Beatboxen

Zowel goochelen als beatboxen zijn twee kunstvormen die veel mensen aanspreken. Tijdens de workshop beatboxen leer je verschillende geluiden. Als je deze geluiden samenvoegt tot een geheel, lijkt het onmogelijk. Het is een soort van illusie maar dan met geluid. Tijdens de beatbox workshop leer je wel 5 verschillende geluiden, die je door elkaar kunt produceren met je stem. Mensen zullen erg verrast zijn als je dit laat horen!

Er zijn natuurlijk nog meer leuke ideeën dan in dit artikel beschreven zijn, maar met deze 3 top ideeën zal elk Jubileumfeest sowieso een succes zijn! Of je nu kiest voor een Goochelaar/Beatboxer, een optreden of workshop, succes is gegarandeerd!

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen