logo small

Kariem mag zijn trucs vertonen in Los Angeles!

Goochelen in Los Angeles

Op 9 januari 2017 zal Kariem naar Amerika gaan om daar zijn kunsten te vertonen in Los Angeles. Dit is de eerste keer dat Kariem naar Amerika gaat. Hij zal daar veel kunnen netwerken en goede connecties daarmee opbouwen.  Los Angeles is niet de enige plek om te netwerken natuurlijk, dus zal Kariem ook nog een paar dagen naar Las Vegas gaan.

Hollywood

Hollywood is bekend vanwege de filmindustrie, bekendheden & the Walk of Fame. Als Goochelaar wil je graag naar Hollywood voor iets anders. Namelijk: The Magic Castle. In dit kasteel worden dagelijks goochelshows gegeven door de beste goochelaars vanuit de hele wereld. Je mag alleen naar binnen als je lid bent van de club of als gast bent uitgenodigd door een van de leden. Er zijn strenge regels en een “dresscode” waaraan gehouden moet worden. Kariem zal “The Magic Castle” gaan bezoeken en hoopt hier ook te kunnen optreden.

Wat staat nog meer in de planning voor 2017?

Na drie weken L.A. & Las Vegas zal Kariem twee weken naar Nederland komen om daar enkele optredens te doen. Daarna staat Thailand in de planning! Hopelijk kunnen er optredens of delen daarvan gefilmd worden. Die video’s zijn dan te bekijken via Facebook.com/tricksandbeats maar ook via Youtube.com/tricksandbeats

Just Brands Mystery Tour

In de maand Maart begint de “Just Brands Mystery Tour”. Tijdens deze tour zal Kariem elke week langs een ander filiaal van Just Brands gaan om daar de mensen te verassen met zijn Goocheltrucs! De aankondiging van de tour word gedaan via social media. Kariem zal elke week zijn reis naar een Just Brands filiaal vastleggen doormiddel van een Vlog te maken die te bekijken is via Facebook.

Kunnen we nog nieuwe trucs verwachten dit jaar?

Nou en of! Kariem heeft als close-up Goochelaar in het afgelopen jaar een paar leuke trucs bedacht. Wegens drukte is het helaas niet gelukt om de trucs uit te brengen in 2016. Waarschijnlijk zal ergens tussen mei en juli de eerste truc van Kariem te koop zijn. De eerste truc zal een kaarttruc zijn.

En een nieuwe beatbox show dan?

In 2017 staat ook een nieuwe beatbox show in de planning. Het is de bedoeling om beatboxen te combineren met goocheltrucs in een show van een half uur. In deze show zal Kariem “live” beatboxen en de geluiden opnemen met zijn Loopstation. Een Loopstation is een apparaat waarmee je geluiden kunt opnemen en afspelen. Waarbij de geluiden zich blijven herhalen, vandaar de naam Loopstation. Vervolgens kun je dus meerdere geluiden over elkaar opnemen in lagen, waardoor je dus live je eigen muziek kunt creëren. In combinatie met goocheltrucs over zijn eigen beatbox is Kariem de eerste beatboxende goochelaar van Nederland!

en-serio-office-warming-3000-104

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen