logo small

Just brands mystery tour

Magic tijdens de Just Brands mystery Tour

Zoals jullie konden lezen in de vorige post, gaat Kariem optreden met zijn goocheltrucs tijdens de Just Brands Mystery Tour. Tijdens deze tour zal Kariem elke week langs een ander filiaal van Just Brands gaan om daar de mensen te verassen met zijn Goocheltrucs! De aankondiging van de tour word gedaan via social media. Kariem zal elke week zijn reis naar een Just Brands filiaal vastleggen doormiddel van een Vlog te maken die te bekijken is via Sociale Media zoals: Facebook.

Wanneer gaat deze tour plaatsvinden?

Er is helaas nog geen duidelijkheid wanneer deze tour zal gaan plaatsvinden. Het plan was eerst om in de maand maart de tour te plannen, maar door omstandigheden word de tour verplaatst. Waarschijnlijk zal de tour in de zomer van 2017 plaatsvinden. Tot die tijd zijn er natuurlijk nog heel veel andere leuke optredens en projecten.

Welke optredens zijn er binnenkort?

Gelukkig zijn er veel leuke optredens/projecten waarbij Kariem zijn talenten zal inzetten! Zo heeft hij afgelopen week een zangeres uit Amsterdam beatbox les mogen geven. Er staan ook meerdere beatbox optredens gepland op 9 april in het centrum van Alkmaar tijdens het festival: Kijken, Kijken, Kopen. Klik hier voor de link! Iedereen is welkom en het festival in de binnenstad is gratis te bezoeken! Ook zal Kariem in de maand April veel beatbox en magic workshops verzorgen op scholen door heel Nederland. Daarnaast treed Kariem maandelijks op voor de stichting: Magic Care Daarover meer in de volgende post!

Conclusie…

Ondanks dat er dus helaas nog geen duidelijkheid is over de Just Brands Mystery Tour staan er nog genoeg leuke andere optredens/projecten op de planning!

Komen jullie kijken bij mijn optreden 9 april 2017 tijdens het festival: Kijken, Kijken, Kopen in het centrum van Alkmaar? Wat voor leuke projecten zijn jullie mee bezig? Laat hieronder je reactie achter!

De persoon met de leukste reactie wint een gesigneerde speelkaart van Hans Klok!

handtekening Hans Klok
handtekening Hans Klok

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen