logo small

Housewarming party organiseren? Hier zijn 5 tips!

housewarming

Housewarming party

Jullie zijn na weken lang klussen eindelijk klaar, dus nu is het tijd om dat te vieren! Wat is nu een betere manier om jullie huis te showen dan tijdens een housewarming party? Hier lees je 5 tips bij het organiseren van jullie Housewarming party!

Maak een gastenlijst

Het klinkt natuurlijk vanzelfsprekend, maar het is de eerste stap voor het organiseren van jullie housewarming. Wie willen jullie uitnodigen voor de party en hoeveel mensen passen er in jullie huis? Denk hierbij ook aan jullie budget, want hoe meer vrienden & familie jullie uitnodigen, hoe duurder de housewarming zal zijn.

Kies een datum

Kies een datum voor jullie housewarming! Probeer zo vroeg mogelijk de beschikbaarheid te vragen aan vrienden & familie, want het zou jammer zijn als niemand beschikbaar is op de datum van jullie feest. Denk hierbij ook of jullie het feest willen geven doordeweeks of in het weekend en welk tijdstip, in de middag of avond?

Verstuur de uitnodigingen

De gastenlijst is gemaakt, de datum staat vast, dan is het nu tijd om de uitnodigingen te versturen. Gaan jullie dit doen doormiddel van een Whatsapp groep, Facebook event of lekker ouderwets kaartjes te versturen? Ikzelf vind ik een een handgeschreven kaartje veel persoonlijker, maar dit kost natuurlijk wel meer tijd, geld & energie. Het voordeel van een Facebook event aanmaken is dat je meteen kunt zien wie definitief aanwezig zullen zijn en wie misschien of niet kunnen komen.

Zorg voor hapjes & drankjes

Als jullie gasten uitnodigen bij jullie housewarming party, verwachten ze natuurlijk ook hapjes & drankjes. Jullie kunnen dit zelf verzorgen, maar wat tegenwoordig ook veel voorkomt is dat iedereen die naar de party komt zelf iets meeneemt. Zodat jullie samen voor de hapjes & drankjes zorgen. Wat ook nog een optie zou kunnen zijn is een cateringbedrijf  inhuren en die voor het eten & drinken laten zorgen. Dit is uiteraard een stuk duurder, maar scheelt je wel weer een hoop werk.

housewarming party

Regel entertainment

Jullie vrienden & familie komen natuurlijk langs om jullie huis te zien, maar verwachten ook een party! Dit kan heel simpel door een playlist van jullie favoriete muziek te laten spelen, maar als jullie het groter willen aanpakken kunnen jullie ook een DJ huren. Vinden jullie een DJ of muziek te standaard? Wat dacht je er dan van om een Goochelaar of Beatboxer te huren voor jullie housewarming. Een goochelaar kan zich tussen jullie gasten mengen en ze iets wonderlijks laten zien terwijl ze er met hun neus bovenop staan. Hierdoor ontstaat een aangename magische sfeer! Is een Goochelaar niets voor jullie? Hoe vet is het dan als jullie een Beatboxer hebben tijdens jullie party! Wat is een Beatboxer? Een Beatboxer is iemand die met zijn stem meerdere geluiden tegelijkertijd produceert waardoor het lijkt alsof er een hele band of drumcomputer aanwezig is.

Zijn jullie enthousiast geworden van deze tips? Laat dan een reactie hieronder achter!

Willen jullie graag een Goochelaar of Beatboxer huren? Klik hier!

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen