logo small

Nieuwjaarsbrunch ideeën voor thuis of op locatie!

nieuwjaarsbrunch

Het is alweer bijna oud & nieuw, dus voor je het weet gaan we knallend het jaar 2018 in. Het was een mooi jaar met veel leuke & mooie momenten. Om het nieuwe jaar goed in te luiden is er niets zo gezellig als je eigen Nieuwjaarsbrunch organiseren. In dit artikel lees je enkele ideeën & tips voor een waanzinnige Nieuwjaarsbrunch!

Thuis of op locatie?

Als eerste moet je jezelf afvragen op welke locatie je de Nieuwjaarsbrunch wilt gaan organiseren. Doe je het thuis en zorg je zelf voor lekkere hapjes & drankjes of kies je voor een mooie locatie waar catering aanwezig is. De locatie die je zult kiezen is natuurlijk ook afhankelijk van het budget dat je te besteden hebt. Als je niet zoveel veel budget hebt is het natuurlijk niet handig om een locatie te gaan huren met catering. Bedenk van tevoren wat je wilt gaan uitgeven en stel een budget samen. Zorg ervoor dat in dit budget: eten, drinken, locatie, versiering & eventueel entertainment is meegenomen. Stel jezelf dus ook de vraag hoeveel mensen er op de Nieuwjaarsbrunch aanwezig zullen zijn. Dit is van grote invloed op je budget!

Nieuwjaarsbrunch thuis

Stel je voor dat je ervoor kiest om de brunch thuis te doen. Aan welke dingen moet je dan denken? Hier zijn een aantal belangrijke zaken.

  • Verstuur op tijd de uitnodigingen
  • Ruim je huis op & zorg voor leuke versiering
  • Zorg dat er voldoende eten & drinken aanwezig is
  • Maak een leuke playlist met je favoriete muziek
  • Ga na afloop bijvoorbeeld lekker met z’n allen wandelen of een bordspel spelen

nieuwjaarsbrunch ideeën

Nieuwjaarsbrunch op locatie

Zelf ben ik een keer uitgenodigd bij een brunch op een landgoed. Dit vond ik echt een super mooie locatie! Dit wil ik dan ook als tip meegeven om eens te kijken naar een landgoed bij jou in de buurt. Het kan best prijzig zijn om een mooie locatie te huren, maar dan heb je ook wel wat. Vaak kun je zelf kiezen of je inclusief of exclusief catering wilt. Het geeft een fijne sfeer tijdens de brunch om op een mooie locatie met je familie of collega’s te eten. Zet een lekker muziekje op en voel je helemaal thuis. Wil je net voor iets extra’s gaan? Hier volgen enkele ideeën:

Hopelijk heb ik je leuke ideeën kunnen geven voor jouw Nieuwjaarsbrunch! Heb je zelf nog leuke tips die hier niet genoemd zijn? Laat dan een reactie hieronder achter.

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen