logo small

Bruiloft activiteiten

Bruiloft activiteiten

Wat te doen als bruiloft activiteit? Er zijn zoveel leuke dingen te doen tijdens jullie bruiloft. De meeste bruidsparen huren een band die zorgt voor live muziek, maar tegenwoordig is ook de “Photo Booth’ erg populair. Natuurlijk zijn dit super leuke ideeën, maar jullie willen dat deze bruiloft onvergetelijk word! Jullie willen echt iets speciaals ervan maken en zijn opzoek naar een bijzondere bruiloft activiteit.

Workshop Goochelen

Hebben jullie weleens gedacht aan een workshop Goochelen? Tijdens de workshop Goochelen leren jullie de basis van de Goochelkunst. Iedereen mag de geleerde trucs houden na afloop van de workshop. Iedereen zal betoverd zijn na deze magische workshop. Dit is een bruiloft waar iedereen nog lang over zal blijven spreken!

Workshop Beatboxen

Dit is de coolste bruiloft ooit! Verras jullie gasten met een workshop Beatboxen. Tijdens deze workshop leren jullie de basis geluiden van het Beatboxen. Verschillende ritmes & ademhalingstechnieken. De workshop word afgesloten met een Beatbox Battle. ( Workshop is inclusief apparatuur zoals: Microfoon & speaker )

Optreden of Workshop

Hebben jullie liever een optreden inplaats van een workshop? Dit is natuurlijk ook mogelijk! Kariem is als professioneel Goochelaar gespecialiseerd in close-up goochelen. Tussen het publiek in zal Kariem de meest bizarre magische wonderen vertonen op slechts enkele centimeters afstand van jullie gezicht. Trucs met kaarten, munten, touwen, ringen & andere kleine voorwerpen. Gegarandeerd een Magische ervaring voor jullie gasten om nooit te vergeten! Naast Goochelen is Kariem ook een van Nederlands beste beatboxers. Zo stond hij onder andere bij Holland’s Got Talent in de halve finale & is hij 3FM beatbox kampioen geworden! Een beatbox showcase duurt ongeveer 10 min. Hierin laat Kariem horen hoe hij wel 5 verschillende geluiden tegelijkertijd kan beatboxen. De beatbox showcase is uiteraard ook te combineren met goochelen, waardoor dit de meest unieke act is die jullie gasten waarschijnlijk ooit zullen zien!

Conclusie

Jullie trouwen maar een keer en willen graag echt een magische herinnering achterlaten bij jullie vrienden & familie! Of jullie nu kiezen voor een optreden of workshop Goochelen & Beatboxen. Kariem zal jullie bruiloft tot een succesvolle & onvergetelijke herinnering maken!

Neem nu rechtstreeks contact op en bel: 06 53 45 55 01 of stuur een email naar: info@tricksandbeats.com

Hierbij enkele voordelen van Kariem op een rij:

  • Geen reiskosten.
  • Meer dan 2500 optredens gedaan in binnen/buitenland. ( ruim 10 jaar ervaring)
  • Vast week & weekend tarief.
  • Kariem maakt trucs op maat voor zijn klanten.
  • Kariem is de eerste beatboxende Goochelaar van Nederland!
tricksandbeats wedding
tricksandbeats wedding

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen