logo small

Goochelaar huren tijdens koopzondag voor meer klanten!

goochelaar koopzondag

Koopzondag… sommige winkeliers vragen zich af of het nog wel van deze tijd is. De ene winkel moet het juist hebben van deze zondag terwijl de andere winkel niets te doen heeft en net zo goed dicht kan blijven op koopzondag. In dit artikel lees je hoe een Goochelaar ervoor kan zorgen dat je meer bezoekers/klanten trekt op koopzondag.

Waarom een Goochelaar?

Een Goochelaar kan op meerdere manieren worden ingezet tijdens een koopzondag. Zo kan een Goochelaar bijvoorbeeld voor de ingang van de winkel gaan staan om publiek te verzamelen die normaal gesproken niet snel een kijkje zouden nemen in je winkel. Op deze manier ontdekken nieuwe mensen/potentiële klanten jouw winkel!

Ook kan een Goochelaar voor vaste klanten een extra toevoeging zijn om in de winkel te gaan shoppen inplaats van online te shoppen. Door leuke Goocheltrucs te laten zien en jouw klanten een magische ervaring te geven, bied je net iets extra’s wat andere winkels niet doen. Je bent hierdoor extra onderscheidend en jouw klanten zullen sneller geneigd zijn terug te komen in jouw winkel.

Buiten het feit dat je goede producten verkoopt & een uitstekende service levert hebben jouw klanten nu nog een extra reden om terug te keren naar jouw winkel. Ook zullen de meeste klanten door deze magische ervaring gaan spreken met vrienden & familie over de bijzondere belevenis die zij hebben gehad in jouw winkel. Dit alleen al zorgt uiteraard voor meer exposure, dus ook meer kans op nieuwe potentiële klanten.

goochelaar koopzondag

Wat kan goochelaar Kariem voor mij betekenen?

Goochelaar Kariem is gespecialiseerd in close-up goochelen. Ook wel tafel Goochelen genoemd. Met zijn vingervlugge trucs weet hij als geen ander iedereen te betoveren! Zo doet Kariem trucs met bijvoorbeeld: Kaarten, munten, touwen, elastiekjes, ringen, horloges etc.

Doordat de magie tussen de mensen plaatsvindt ontstaat er een gezellige, persoonlijke & magische sfeer. Deze vorm van Goochelen is erg interactief! Iedereen wordt erbij betrokken en maakt direct onderdeel uit van de show/act.

Ben je nieuwsgierig geworden wat Kariem voor jouw winkel kan betekenen? Vraag hieronder dan een vrijblijvende offerte aan!

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen