logo small

Netwerk evenement entertainment!

netwerk evenement

Tijdens een netwerk evenement is netwerken natuurlijk het belangrijkste wat je wilt doen. Je zorgt ervoor dat je genoeg visitekaartjes bij je hebt, goed gekleed bent & jouw USP goed kunt vertellen, maar tijdens het organiseren van zo’n evenement is entertainment ook heel belangrijk.

Waarom entertainment belangrijk is?

Netwerk evenementen kunnen soms heel saai zijn, omdat je merkt dat mensen alleen maar zoveel mogelijk visitekaartjes willen uitdelen aan elkaar. Des te meer des te beter! Er zijn ook sommige mensen die helemaal niet van dit soort evenementen houden, maar die verplicht vanuit hun werk aan deze evenementen moeten deelnemen. Natuurlijk wil je niet dat mensen zich gaan vervelen of zich ongemakkelijk voelen, dus zorg je voor entertainment!

Welk soort entertainment tijdens jouw evenement?

Welk soort entertainment je gaat regelen voor jouw evenement is afhankelijk van het publiek & de branche van het evenement! Entertainment dat het eigenlijk altijd goed doet in alle branches is Goochelen. Een goochelaar zorgt ervoor dat mensen met elkaar verbonden worden door een magische ervaring. Ook kan een goochelaar de mensen die zich vervelen vermaken en ervoor zorgen dat zij toch een leuke tijd hebben ondanks ze zich niet helemaal op hun gemak voelen tijdens het netwerk evenement.

netwerk evenement

Waarom een goochelaar huren?

Een Goochelaar huren tijdens het netwerk evenement zorgt voor een onvergetelijke ervaring! Een goochelaar zorgt ervoor dat de feest sfeer er meteen in zit. Een close-up Goochelaar verbind mensen met elkaar door hen samen een magisch moment te laten ervaren. Zo hebben de deelnemers/werknemers van het event nog maanden iets om over na te praten. Ook zorgt een goochelaar ervoor dat er geen ongemakkelijke stiltes zullen vallen tussen de gasten tijdens het netwerk evenement. Iedereen word bij het optreden betrokken, wat zorgt voor een goed teambuilding. 

Tafel goochelaar Kariem

Kariem Ahmed behoort tot de top Goochelaars die Nederland rijk is. Wat maakt hem anders dan de rest? Kariem is niet alleen een vingervlugge, coole & magische verschijning om te zien, maar kan naast goochelen ook nog eens heel goed Beatboxen.

Zijn Tricks and Beats zijn van het hoogste niveau! Zo heeft hij oa. optredens gedaan in binnen & buitenland voor: KLM, Louis Vuitton, Google, Shell, ASUS etc.

Bekijk de video hieronder en overtuig jezelf! 

 

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen