logo small

Vrijgezellenfeest activiteiten, 3 leuke ideeën!

Vrijgezellenfeest activiteiten

Binnenkort ga je trouwen, dus je wilt een vrijgezellenfeest organiseren. Wat zijn leuke activiteiten om te doen tijdens je vrijgezellenfeest? In dit blog artikel geef ik je 3 leuke ideeën voor je vrijgezellenfeest.

Workshop Beatboxen

Een van de meest originele activiteiten die je kunt doen tijdens een vrijgezellenfeest is een workshop beatboxen. Tijdens deze workshop leer je de 3 basis geluiden van het beatboxen en verschillende ritmes. Aan het einde van de workshop bedenken we met z’n allen een beatbox voor de aanstaande bruid die jullie samen kunnen opvoeren tijdens de bruiloft. Deze workshop is geschikt voor maximaal 25 personen. Een workshop beatboxen is zeer origineel als vrijgezellen activiteit en zal erg goed in de smaak vallen bij de groep.

vrijgezellenfeest activiteiten

Workshop Goochelen

Wie wilt er nu niet leren Goochelen?! Iedereen houd van magie & verwondering. Nu kun je zelf leren goochelen tijdens de workshop Goochelen. Deze deze workshop leer je van Kariem de basis principes van de goochelkunst. Er komen verschillende onderwerpen aan bod zoals: presentatie, leiding nemen, afleiding & framing. Tijdens deze workshop worden 3 coole goocheltrucs geleerd, waarmee je anderen zult verbazen! Deze workshop is geschikt voor maximaal 25 personen. De geleerde trucs mogen jullie houden na afloop.

Uiteten met entertainment

Willen jullie graag uiteten, maar daarbij ook extra entertainment? Een tafel Goochelaar zorgt voor een magische ervaring! Tussen de gerechten door laat een Goochelaar de meest onverklaarbare trucs zien op enkele centimeters afstand. Kariem is gespecialiseerd in close-up magic. Zo doet hij trucs met: Kaarten, munten, ringen, elastiekjes & andere kleine voorwerpen. Kariem kan ook trucs speciaal op maat maken voor een speciale gelegenheid. Vraag naar de mogelijkheden onderaan de pagina! Een goochelaar verbind mensen met elkaar en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Daarom is een Goochelaar altijd een geschikte keuze als er een feestje te vieren is.

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je graag meer informatie willen over Kariem? Neem dan hieronder contact op en vraag naar de mogelijkheden voor jullie vrijgezellenfeest.

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen