logo small

Huwelijksreceptie verrassend maken!

huwelijksfeest ideeën

Binnenkort gaan jullie trouwen en daarbij komt veel kijken. Uiteraard willen jullie ervoor zorgen dat de Huwelijksreceptie verassend zal zijn. Daarom in dit blog artikel een paar ideeën om jullie huwelijksreceptie verrassend te maken!

Huwelijksreceptie entertainment

Bij het organiseren van een receptie komt veel kijken. Er moet goede catering aanwezig zijn, de locatie moet mooi versierd zijn en uiteraard wil je ook nog entertainment aanwezig hebben. Wat vinden de gasten leuk? Hoe zorg je ervoor dat de mensen zich niet vervelen en met elkaar verbinding zoeken. De oplossing? Een Goochelaar! Een Goochelaar zorgt voor perfect entertainment en verbinding tussen jullie gasten. Door jullie gasten een onvergetelijke ervaring te geven zullen zij iets hebben om met elkaar over na te praten. De Goochelaar zorgt daarmee ook voor verbinding tussen jullie gasten.

25 jarig huwelijksfeest

Goochelaar Kariem

Kariem is als goochelaar gespecialiseerd in Close-up Magic. Rondlopend tussen jouw gasten vertoont Kariem de meest bizarre magische wonderen op enkele centimeters afstand van jullie gasten!

Omdat deze vorm van goochelen tussen het publiek plaatsvindt, ontstaat er een gezellige, persoonlijke en magische sfeer. Deze vorm van goochelen is erg interactief! Iedereen wordt ook daadwerkelijk bij het optreden betrokken en maakt direct onderdeel uit van de show.

Kariem is tevens de eerste Beatboxende Goochelaar van Nederland! Een combinatie zoals deze heb je nog nooit gezien. Beatboxen is een vorm van vocale percussie (geluiden imiteren met je stem). Kariem kan wel tot 5 geluiden tegelijkertijd beatboxen. Nadat iedereen verbijsterd heeft staan kijken naar zijn beatbox skills gaat het feest nu pas echt beginnen.

Goochelaar Kariem loopt tussen jullie gasten en laat keer op keer weer magische wonderen zien! Trucs met kaarten, munten, ringen, touwen etc, maar ook bijvoorbeeld horloges stelen die na de truc terug worden gegeven uiteraard.

Zijn jullie nieuwsgierig geworden wat Kariem voor jullie kan betekenen? Vraag dan nu meteen een offerte aan!

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen