logo small

Optredens in de maand September 2018!

Het is weer een lekkere drukke maand voor mij… anders gezegd, het is mijn drukste maand ooit tot nu toe! Deze maand September heb ik 23 optredens. Hierbij een klein overzicht van de grootste optredens in het vooruitzicht.

Munt Fashion, Brasschaat

Mijn maand begon deze maand goed met een optreden bij een bruiloft in Bergen aan Zee (Huize Glory) gevolgd door een optreden tijdens een verjaardagsfeest in Amsterdam bij roei vereniging “de Hoop”. De dag daarna was het tijd voor mijn optreden in de grote fashion winkel van Brasschaat (België) genaamd: Munt Fashion. 

Het was super leuk om de mensen te mogen verwonderen in en rondom de winkel tijdens deze feestdag in het dorp Brasschaat!

Goochelen voor Rijksinstituut voor volksgezondheid

Aankomende vrijdag avond zal ik een optreden doen voor het Rijksinstituut voor volksgezondheid in Rotterdam. Dit beloofd ook weer een mooie avond te worden met veel coole #tricksandbeats aangezien ik hier zal optreden als Goochelaar & Beatboxer.

optredens
effectgroep – Netflix (foto: © Tycho Müller | Tycho’s Eye Photography)

Optreden voor COTY

COTY is een wereldwijd bekend bedrijf met haar dochterondernemingen zoals: Wella, Rimmel, Estee Lauder, Max Factor etc.. Zij geven in de maand September meerdere parfum trainings avonden waarbij het uiteraard ook belangrijk is dat de mensen vermaakt worden met entertainment. Ik zal dan ook op 6 verschillende locaties de mensen tijdens de trainings avonden mogen verwonderen met mijn Tricks and Beats! Het eerste optreden zal zijn in Wientjes hotel Zwolle, gevolgd door Evoluon Eindhoven. De week erop begin ik mijn optreden in Amstel hotel, gevolgd door Hilton Rotterdam. Vervolgens sluit ik die week erna af met een optreden voor COTY in Le plaze hotel Brussel met als laatste Horta zaal Antwerpen. Ik kijk er erg naar uit en voor de mensen die mijn avonturen willen volgen zal ik alles vastleggen op video en delen via mijn Instagram! Volg mij dus als je niets wilt missen op www.instagram.com/tricksandbeats

Goochelen voor AFAS & Booking.com

Bij AFAS zal ik optreden tijdens het galadiner voor het personeel. Dit is een super leuke opdracht en kan ook niet wachten om de mensen te verbazen met mijn magische trucs! Het einde van de maand zal ik afsluiten met een groot optreden voor Booking.com! Zij organiseren een groot feest voor al het personeel en familieleden daarvan. Bij een groot feest kan een Goochelaar natuurlijk niet ontbreken, aangezien een Goochelaar zorgt voor verbinding tussen de mensen. Dankzij kleine magische wonderen op enkele centimeters afstand van het publiek te vertonen zorgt een Goochelaar ervoor dat het feest onvergetelijk zal zijn!

Dit zijn een aantal van de grotere optredens die deze maand gepland staan. Ben je enthousiast geworden en wil jij mij ook op jouw feest hebben? Vraag dan hieronder een offerte aan!

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen