logo small

Düsseldorf is waar Kariem volgende week zal goochelen!

beurs düsseldorf

Düsseldorf. Ja, je leest het goed… ik mag optreden in Duitsland! Het is al vaker gebeurd dat ik in het buitenland mocht optreden, maar nog niet eerder in Duitsland. In dit blog artikel lees je meer over het aanstaande optreden.

Goochelen in Düsseldorf

Volgende week 6 mei dan is het zo ver. Ik mag dan goochelen tijdens de Interbride beurs in Düsseldorf, Duitsland. In 2018 biedt Interbride Düsseldorf inkopers van over de hele wereld weer een kans om het perfecte overzicht van alle nieuwste bruidsmodecollecties te krijgen. Of dat nu voor de bruid, de bruidegom of voor de feestelijke gasten is; de focus ligt op de meest actuele trends voor mode, schoenen, accessoires, kinder- en avondkleding. Daarnaast zijn er vele acts te zien waaronder een linedance act & ik als close-up goochelaar.

Beurs goochelaar Kariem

Als beurs goochelaar probeer ik mijzelf aan te passen aan het bedrijf waarvoor ik die dag werk. Hierdoor is het voor bezoekers op de beurs extra verassend als ik zomaar ongelofelijke goocheltrucs laat zien! Het creëert meteen interactie met de bezoekers en daarna kun je als bedrijf jouw potentiële klanten meteen benaderen. Op deze Interbride beurs in Düsseldorf ben ik ingehuurd als Goochelaar om de bezoekers te vermaken. Het is dus mogelijk om zowel te werken als Goochelaar voor bezoekers als voor de standhouders.

beurs düsseldorf

Hoe lang duurt een beurs optreden?

Meestal duurt een beurs optreden tussen de 2-5 uren. In dit geval zal ik 3 uren aanwezig zijn en rondlopen tussen de bezoekers als Goochelaar. Naast Goochelaar ben ik ook Beatboxer. Het is dus ook mogelijk om mij als Beatboxer in te zetten bij een beurs! Als Beatboxer kan ik net zoals Goochelaar bezoekers vermaken en de aandacht trekken door het publiek iets bijzonders te laten zien & horen.

Het soort Goochelen waarin ik gespecialiseerd ben?

Ik ben gespecialiseerd in close-up magic. Rondlopend tussen het publiek vertoon ik de meest magische wonderen op enkele centimeters afstand! Omdat deze vorm van goochelen tussen het publiek plaatsvindt, ontstaat er een gezellige, persoonlijke en magische sfeer. Deze vorm van goochelen is erg interactief! Iedereen wordt bij het optreden betrokken en maakt direct onderdeel uit van de show. Ik zorg ervoor dat de bezoekers een ervaring krijgen die ze niet snel zullen vergeten! Hierdoor blijft jouw bedrijf/merk in de gedachten van het publiek. Ze zullen er nog veel over napraten wat weer zorgt voor extra “Brand Awareness”.

Wil je mij inhuren voor een beurs of bedrijfsfeest? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen